maanantai 5. joulukuuta 2011

5.joulukuuta: AVARA LUONTO

ANTEEKS ETTÄ NÄIV VASTA EHTOOPÄIVÄM PUOLELLA KERKEEN TÄNNE KIRJAILEEN! TULI OLTUA KOKO PÄIVÄVVALON AIKA TUA PIHALLA. TAI OIKEESTI KYLLÄ METTÄSSÄ!JUU, KATTELIN TAIVAAL LINTUJA SILLÄVÄLIN KU SUVUN NAISIA KOLMESSA POLVESSA ETTI SIÄNIÄ! EI NE KYLLÄ PALJO MITÄÄ LÖYTÄNY... HUANOJA O!


MIKÄS SIINÄ MÄTTÄÄLLÄ OLI OLLESSA! JOULUKUUV VIIRES EIKÄ LUNTA!


KOMEE OLI KELI SIITÄ HUALIMATTA!

KOTONA AATTELIN SAMALLA POIKETA KATTOMASSA MIKÄ ON TOI JÄÄTILANNE RANNASSA.


EMÄNTÄ NII KAUHEESTI VAROTTELI KYLMÄSTÄ VEDESTÄ, NII MEIKÄ ISKI PÄÄLLEEN KAIKKI MAHROLLISET TURVAVÄLINEET, HUOMAATTEKO?? NNOI POLVISUAJUKSET O AIKAS UURET, EKAA KERTAA JALASSA :D


EN TIÄRÄ OIKSKO TOI KYPÄRÄ PALJO AUTTANU...KUNNEI OLLU EES JÄÄTÄ!KALAT HOI, OOTTEKO SIÄLLÄ?? ONKO VESI KYLMÄÄ??HHMMPH, EI NE EHTINY KALAT VASTATA KU JOKU SÄIKKYHERMONEN OTUS KISKAISI MEIKÄPOIJJAAN LAITURILTA POIES.....OLIHAN NNOI PESULIIVIT PÄÄLLÄ JOS OLIS PURONNU, HHHMMMPH!!

KAIS SIINÄ OLIKI TARPEEKS JÄNNITYSTÄ YHRELLE PÄIVÄLLE! HUAMENNA SITTE MUUTEJ JUHLITAANKI :D MUISTAKAA KUNNIAMERKIT!!

2 kommenttia:

  1. Ei ois tänään sieneen voinut täällä lähteä, satoi hieman lunta. Ja se oli kyllä märkää, kastui vaikkein järveen puonnutkaa. Tehtiin nimittäin lumiukkoja.
    Kyllä se emäntä on oikeassa, että veden äärellä pitää varoivainen olla. Vaikka ehkä hieman taisit Simeoni yli pukeutua.

    VastaaPoista
  2. No turvavarustus oli kyllä hyvä, mutta hitusen ylipukeutukista? Mutta polvisuojat voi olla hyvät jos putoo veteen ja kalat alkaa potkia...

    VastaaPoista